Tuesday, October 27

Initiatieven in Oosterwold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De ontwikkelingen in Almere met name in het bijzondere, groene gebied Oosterwold zijn op volle gang. Binnenkort start de bouw van het unieke, iconische nieuwbouwproject de Tulp 1 waar 34 gelukkige eigenaren in een prachtige villa met grote eigen tuin komen te wonen. De omgevingsvergunning is reeds afgegeven en de start bouw wordt voorbereid. 

Ook voor de prachtige Bungalows in de Flamingopoort wordt de omgevingsvergunning binnenkort afgegeven. De gezinnen die in de 36 geschakelde Bungalows gaan wonen zullen aan collectieve landbouw doen wat perfect past in de visie van zelfvoorzienendheid van Oosterwold. 
Het initiatief de Terra Nova heeft ook de stip al geplaatst 2 weken geleden! De toekomstige bewoners zijn langsgegaan bij team Oosterwold en hebben hun toekomstige woonplek gezamenlijk mogen kiezen.
Heeft u het nieuwste initiatief in Oosterwold al gezien? Wonen in de Smart Villa’s betekent met slimme technologie, energiezuinig en duurzaam wonen in groen en prachtig Oosterwold als collectief met toekomstige buren. Voor meer informatie: www.smartvillas.nlof optie nemen op www.nieuwbouwinschrijving.nl
Oosterwold is nu volop in de spotlight vanwege de prachtige initiatieven, de betaalbare woningen op slechts 25 min rijden van Amsterdam, Hilversum en Amersfoort en het groene, duurzame karakter van het gebied. Zelfs energieneutraal wonen is mogelijk hier. Je eigen groenten en fruit kweken, mooie grote kavels met veel ruimte voor allerlei activiteiten en wonen in rust zijn kenmerkend in Oosterwold. De belangstelling is groot dus aarzel niet te lang bij het inschrijven! 
Share.

About Author

Leave A Reply