Wednesday, November 25

Voordelen van Nieuwbouw

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwbouw een huis kopen heeft veel voordelen, zoals comfort door goede isolatie en lagere energiekosten dankzij energiezuinige technieken. Bekijk de prachtige nieuwbouwwoningen op onze koopwoning pagina: https://wooninalmere.nl/category/woningaanbod/koopwoning/

Onderhoudsarm

Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig. U heeft dus ook geen overlast door onderhoudswerkzaamheden. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen. Extra pluspunt voor kopers: u bespaart op uw onderhoudskosten. En mochten er in de eerste jaren bouwkundige gebreken aan het licht komen, dan worden die dankzij de garantieregeling voor u opgelost.

Comfortabel

Uw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen voor verwarming en koeling.

Energiezuinig

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is uw nieuwbouwhuis zeer energiezuinig. Dat merkt u aan uw energierekening. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

Duurzaam

Uw huis is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien.

Op maat

Meepraten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren. Op vele manieren kunt u van een nieuwbouwhuis echt úw huis maken. U kunt u als opties kiezen voor onder meer een dakkapel, een aanbouw, een opbouw of een erker. En in overleg met de bouwer kunt u ook nog eens andere persoonlijke woonwensen laten uitvoeren. Hoeveel maatwerk mogelijk is, verschilt per project en per woning.

Veilig

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Ook de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied. Vaak hebben nieuwbouwwoningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een huis met dit keurmerk heeft u vijftig procent minder kans op een inbraak.

Kies voor een betaalbare duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoning in Almere op https://wooninalmere.nl/category/woningaanbod/koopwoning/

Share.

About Author

Leave A Reply