Tuesday, October 27

Wonen in De Flamingopoort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

TE KOOP: 32 UNIEKE RIJTJES BUNGALOWS VANAF € 195.000 VON.

NEEM CONTACT OP MET SEMEIJN MAKELAARDIJ OP 0653917115 OF BEKIJK WWW.FLAMINGOPOORT.NL 

In de prachtige landelijke omgeving van Oosterwold wordt De Flamingopoort ontwikkeld, waar u de nieuwe eigenaar kunt worden van een mooie rijtjes Bungalow met een schitterende grote tuin. Genieten van de natuur met reeën, konijnen en eekhoorns in uw tuin. U kunt wonen zonder zorgen in De Flamingopoort.

De unieke rijtjes Bungalows zijn uitermate geschikt voor starters, alleenstaande ouders, senioren en betekent wonen voor de BESTE PRIJS in Oosterwold, ongeveer 20 minuten van Amsterdam. Wonen in de Flamingopoort heeft enorme voordelen:
   • 5 minuten van Nobelhorst, met daarbij het gezondheidscentrum, openbaar vervoer, school en toekomstige locatie voor de supermarkt.
   • 5 minuten van de oprit A6/A27, de uitvalswegen naar Amsterdam, Lelystad, ‘T Gooi en Utrecht.
   • 32 rijtjes Bungalows met schitterende grote tuinen, eigen parkeerplaats en DOMOTICA technologie
   • Een uniek ontworpen Bungalow met een ideaal ontwerp, afmeting, bouwsysteem en prijs
   • De woningen worden energiezuinig gebouwd, zelfs “nul op de meter” is mogelijk.
   • Prachtig gelegen en in het landelijke Oosterwold, elke dag, ieder moment genieten van de natuur.
   • De mogelijkheid om uw eigen groenten en fruit te verbouwen, gezelligheid heeft nu een gezonde smaak.

Landbouw op uw erf:
Samen met uw buren kunt u er voor kiezen om in de gezamenlijke ruimte stadslandbouw te bedrijven. 50% van het erf dient aangewend te worden voor landbouw. Dit kunnen prachtige fruitbomen zijn, een moestuin voor groente etc.

Flamingopoort BV zorgt er voor dat de kavel voldoet aan de minimale eisen die hieraan worden gesteld door de gebiedsregiseur. Voor een meerprijs kunnen wij u op weg helpen met de eisen die gesteld worden aan de stadslandbouw. Zelf kunt u hier echter een ruimere invulling aan geven.

De kavelkaart is indicatief. Flamingopoort BV behoudt zich het voor recht om, afhankelijk van de belangstelling voor de diverse woningtypen, de keuze te maken om de kavelkaart aan te passen.

Bouwen in Oosterwold is anders dan anders. Er is geen rioolaansluiting dus wordt gebruik gemaakt van sceptictanks. Ook is de vergunningsprocedure afwijkend. Dit heeft vooral als consequentie dat het proces voorafgaand aan de start bouw langer duurt dan u gewend bent. Dit betekent dat nadat het project op papier is verkocht de start bouw op zijn vroegst 8 maanden later zal zijn.

De woningen hebben een bouwtijd van maximaal 350 werkbare dagen.

Share.

About Author

Leave A Reply